|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() |
Alen dün yalova da konferans verdi tinerci sefa ile ( sefa sanırım haplıydı yada sarhoştu ) bursalılar ve hakemler hakkında süper açıklamalar yaptı . 'size öyle bir foto gösteririm. şimdi bursada kafadan kaç kişi varsa hepsi benim bacak aramda tribünde bağırdılar ' dedi . bursalılar hakkındaki konuşması . ----------------------------------- Bu güne kadar bilmediklerimizi birde alen abiden dinliyin bakın neler diyor Hakemler hakkında ki konuşması .
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaş Laylaylaylaylaylaya Anlayamaz Kimse Bu Aşkı | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | süpermiş veysel ![]()
__________________ şahnur | ||
| | |
| | #3 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | eline sağlık veysel...ağzına sağlık alen....
| | #4 | ||
| biz yüksekten uçarız ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | gerçekten güzeldı güzel konuşmuş alen ..ağzına sağlık..doğruları anlatmış hep
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Eline sağlık
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
| | #6 | ||
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 7 ![]() ![]() | doğru söylemiş walla.. tesekkürker veysel | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ezikbahçeli sefada aynı ümit özat'a benziyo.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
| вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | harikaaa harikaaa.. bursalılarla ilgili konuşmaları falan.. asaleti yeter, yandaki döneğin sıfatına bakın bide..
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hepsi cok dogru seyler buradan hakemlere sesleniyorum bazi seylerin hesabi sorulabilir sizden sadece durustce kararlar verin besiktasimiz hakkinda basiniza bela almayin ayrica medyaya sesleniyorum buyuk maclarda neden sadece genelkurmay baskanimiza ,basbakanimiza sorular soruyorsunuz cumhurbaskanimiz,istanbul emniyet mudurumuz unuttuklarinizdan sadece birkaci
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaslar bunları bende canlı canlı dınledım alen abımız gercekten cok guzel cevaplar verdı bursalılar hakkındada hakemler hakkındada gerceklerı hıc cekınmeden soyledı bırde cok samımıydı ınsallah bu mesajlar yerlerıne ulasır en buyUk amıgo ALEN MARKARYAN!!!!!! | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|