|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gelecek Maçlarımız Beşiktaşımızın gelecektei macların yer alacagı bolumdur.. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | BEŞİKTAŞIMIZ-antalyaspor yer:Antalya Atatürk Stadı saat:21.45 tarih:24.08.2008 evet arkadaşlar sezonu hayırlısyla pazar günü açıyoruz. saat:21.45 te oynancak maçta taraftarımıza 675 kişilik bi yer ayrılmış yani %5 lik bi kontejyan inşallah bu sırf bize böyle dğil bütün takımlara böyle olur.! Sezona iyi bir başlangıç yapıp sonuna kadar devam edelim ve sezon sonu artık o kupayı müzemizde görelim! Yeni sezon hepimiz hayırlı olsun !
__________________ TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYANLARINDIR. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Benim Gönlümden 3 - 0 veya 3 -1 biz alırız diye geçiyor haydi hayırlısı
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 2 - 0 alırız ... Delgado ve Bobo atar golleri ...
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ohoh iyi akşam oynamaları çok iyi olmuş 2-0 geçiyo gönlümden bobo&delgado
__________________ BİZİ YENMİŞ OLABİLİRSİNİZ AMA BİZ ŞEREFİMİZLE YENİLDİK SİZİN GİBİ ŞEREFSİZLİKLE KAZANMADIK HEM DAHA BUNUN İNÖNÜ'SÜ VAR | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 6 SIFIR ALIRIZ MAÇIIIII TAKIM DEHŞET TOP OYNUYORRRR ERTUĞRUL HOCA VAR BAŞIMIZDA
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
| | |
| | #6 | ||
| Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 2-0 alırıs bence golleri nobre holosko atar
__________________ Anti-Demirören | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 600 kusur taraftar cok az bence antalya yonetimini kiniyorum buradan
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | |||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | Alıntı:
![]() Neresi çok iyi oynuyor takımın ![]() | |||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | yooo uzaylıarla yaşıyorum espiri anlayışın süper ![]() ![]()
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|