|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
Çinde bir üniversitede oldukça ilginç tamamiyle gerçek bir olay .. Kızın biri bir gün yeni aldığı bisikletiyle okula geliyor ve okulun bahçesindeki bisiklet parkına henüz kilit almadığı için öylece bırakıyor.. derslerin bitiminde okul çıkışı bisikletinin yerinde olmadığını görüyor ve çok sinirleniyor.. Ertesi gün sabah okula geldiğinde bisikletini üzerinde bir notla bir gün önce bıraktığı yerde buluyor. Üzerindeki notta "Çok özür dilerim ama bisikletine gerçekten çok ihtiyacım vardı aldıktan 2 saat sonra geri getirdim ama sanırım çıkışına yetişemedim çok üzgünüm anlayışın için teşekkürler." Kız doğruca bir bisikletçiye gidiyor ve 5 tane kilit alarak okula dönüyor.. bisikleti iyice kilitleyip 5 farklı anahtarla derse giriyor ve olayı arkadaşlarına anlatıyor.. Ders bitimi okul çıkışında 5 kilit taktığını anlattığı arkadaşlarıyla beraber bisikletini almaya gittiğinde şok oluyor.. Bisikletin üzerinde 10 kilit ve birde not var.. "Eğer acil ihtiyacım olduğu halde ben kullanamayacaksam sen hiç kullanamayacaksın !!! | ||
| | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ne desemkii ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Die_4_You ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | hem suçlu hem güçlü ![]()
__________________ ѕα∂є¢є вαηα вαк, вαηα уαℓαη ѕöуℓєує¢єкѕєη öη¢є gözℓєяιмℓє αηℓαş, αη¢αк вυ кσмρℓσ вєηι уıкαвιℓιя, ∂αуαη∂ıgıм ∂єѕтєкℓєя ∂єνяιℓιя... ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | ![]() ![]()
| | #5 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | yorumlarınıza hayran kaldım | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | çok dogru valla iyi etmiş on az olmuş 20 olsa daha iyi olurdu
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben kilit takmazdim geri getirmiş işte daha ne istiyorsun ![]()
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ![]() ![]() ![]()
__________________ ÇaRŞı DeDiK Ya uLaNn | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|