|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Barcelona'nın ve Brezilya'nın dünyaca ünlü starı Ronaldinho'nun lakabı çirkin kral. Çirkin Kral'ın karikötürleri de çok çirkin... Barcelona'nın ve Brezilya'nın dünyaca ünlü starı Ronaldinho'nun lakabı çirkin kral. Çirkin Kral'ın karikatürleri de çok çirkin... Değişik kategorilerde yapılan Ronaldinho resimleri çok çirkin. Bazen korkutucu bile. Ronaldinho'nun en belirgin özelliği dişleri. Karikatüristler Ronaldinho'nun dişlerini önplana çıkarmışlar. İşte Ronaldinho'nun karikötürleri.. tumspormagazin Fotograf Galerisi [ Toplam 22 Fotograf ] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | sempatik ama bence .valla carlos tan sempatik olduğu garanti bence
__________________ yatcam kalkcam bi bakcam beşiktaşım şampiyon olmuuuuş:) | ||
| | |
| | #3 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | harbiden çirkinmiş... ![]()
| | #4 | ||
| σΠμ® ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | vay be adami ne hale sokmuslar yazık valla ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bu kadarda çirkin değil ya...ne hale getirmişler...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya adam çirkin ama smpatik daha sahada kimseyle kavga ettiğini görmedim duymadım | ||
| | |
| | #7 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 100 kalbim olsa birini wermem ![]() ![]() ![]() ama işini süper yapıyo adam..resmen topla dans ediyoo
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | bayağı abartmışlar | ||
| | |
| | #9 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() | bu adamın neresi çirkin ama bu karikatürlerde çirkin göstermişler
__________________ Forza ERTUĞRUL SAĞLAM ! ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|