|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Kurtlar Vadisi Kurtlar vadisinin tüm youtube bölümleri buraya koyulacak.. Baska konular silinecektir bilginize.. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() |
Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon finali herzamanki gibi çok konuşuldu. Dizinin sezon finaline ise Memati'nin diyalogları damgasını vurdu.İşte Mematinin müthiş diyalogları... GAMZE: Senden önce kimseyi sevmedim! Memati: Ben senden önce kedi bile sevmedim! Memati: Bırakıp gitmemden mi yoksa öldürmemden mi korktun? Gamze: Öldürmenden korksam şimdi burada olur muyum? Gamze vurulmuştur. Memati onu hastaneye götürürken;Memati: Ölme lan! | ||
| | |
| | #2 | ||
| ♥zєуησм♥ ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ayı yawrusunu sewerken öldürürmüş yani türk erkeğinin bu diziyi bu kadar sewmesindeki amacı sezebiliyorum bi jön dizisi yapsn bu ülkede tutmaz herkez en kolay olabilceini desteklio tabi![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | ||
| | |
| | #3 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | böyle delikanlı kaldı mı artık alemde Memati: Ölme lan!![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ) | ||
| | |
| | #5 | ||
| ♥zєуησм♥ ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | delikanlı? ben ortada bi deli kanlı göremedim ![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | ||
| | |
| | #6 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 11 ![]() ![]() ![]() | Memati: Ölme lan süper yaaa erkekler örnek alsın.mematiyi ben istiyorum bana verin![]()
__________________ masaldı tüm aşklar,Beşiktaş'ı görene kadar... | ||
| | |
| | #7 | ||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu gibi tiplerin sevgi gösteriside bu kadar olur zaten ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ha hayvan ha ...ölme lan demiş ya![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
| herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | adam dizinin başında asdığım astık kestiğim kesdik di ama bir kadın adamı ne hle getirdi ah biz yokmuyuz ah bu kadar olur ancak adam ne hale geldi ![]()
__________________ aşk budur........ | ||
| | |
| | #10 | ||
| Süper Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ölmeeee Laaaaaannn :d
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |