|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| σΠμ® ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() ![]() | Bu Dünyaya Gözlerimi Seninle Açtım Sensiz Geçen Anımı Yaşanmış Saymadım Senden kopmamak için Allah'a Yalvardım Böyle Bir Aşksın İşte Şanli Kartalım lay la lay la lay lay la lay la lay Nereye Gitsen Kartalım Düştük Peşine Yağmur Çamur Dinlemeden Koştuk Tribüne Ne Kadar Çile Çeksek te Koymaz Bizlere Şampiyon Olalım Beşiktaşım Bu Sene lay la lay la lay lay la lay la lay Karşılıksız Seviyoruz Biz Bu Renkleri Aşkımızı Tarif Keleme Yetmedi Senden Çok ta Fazla Bişey İstemedik ki Şampiyon Ol Kartalım Sevindir Bizleri lay la lay la lay lay la lay la lay Konu |RespecT Me| tarafından (18-05-2008 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | guzelmıs.bız soyledıkten sonra yıne ezıklerden duyarız bunun degımıs versıyonunu bence ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | tek kelimeyle süper... yaratıcı beşiktaş taraftarı işte ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | valla guzel ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | melodisi nasıl önemli olan onu iyi düzenleye bilmek tşk onur | ||
| | |
| | #6 | ||
| σΠμ® ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() ![]() | mustafa abi valla düşündüm düşündüm melodiyi çıkaramadım kafam güzel olursa melodi aklıma gelir ![]() Konu |RespecT Me| tarafından (18-05-2008 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Süper olmuş dediğin gibi on numara eline sağlık onur
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
| | #8 | ||
| éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | çok güzel olmuş teşekkürler ama bide bestesi çıksa tam süper olacak ![]()
__________________ вєşιктαşıм нαуαт $єη$!η, ∂üηуαм $єη$!η, нєяşєу $єη$!η | ||
| | |
| | #9 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | facebookta dinledim harika bişeydii helal olsun yazana
__________________ 1903 doğdu bu renkler taparcasına sevdi tüm kalpler seni sevmekle çok haklıyız sonuna kadar BEŞİKTAŞLIYIZ... 1903BJKMLK1990 | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|