|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Siyah-beyazlılar, daha önce de 2 kez istediği Olympiakos’un Brezilyalı ön liberosu için yeni bir taarruz daha başlattı BEŞİKTAŞ’ın Julilo Cesar aşkı bitmiyor. Olympiakos’un Brezilyalı futbolcusu için daha önce 2 kez girişimde bulunan siyah-beyazlılar, sezon sonunda Yunanistan’tan ayrılmak istemesi üzerine bir kez daha teklif götürdüğü futbolcudan cevap beklemeye başladı. Transferde, aynı zamanda İspanya vatandaşı olan Julio Cesar’ın 3 milyon euroluk bonservis bedeli en büyük sorunu oluşturuyor. 29 yaşındaki Cesar’ın da yıllık 2 milyon euro istemesi Beşiktaş yönetimini düşündürüyor.
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | cesaret varsa bas parayı al münihli lucioyu
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | lucioya bayernde kazandigi paranin iki mislisinide versen adam gelmez. 1 yildir ispanya veya italyaya gitcem deyip duruyor. böyle oyuncular ancak carlos yasina geldimi gelirler, hemde hak ettiginden fazla paraya. al iste carlosu. adam yilda 4-5 milyon euro aliyor, 3-5 mac oynadi, bi daha oynayacagi ne malum. (ki üstelik, lucio ben bjkda oynamak istiyorum dese bile, bizimkiler ya alamaz yada pahali gelir ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | julio cesar ön libero değil stoper benim bildiğim kadarıyla.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | sen dogrusunu biliyon bizim basin zaten salliyor ya adamlarin mevkisini bile duzgun soylemiyor sadece ismini yaziyor mevksini bilmiyorlar bile atip tutuyorlar iste imzayi gormeden bilemeyiz gercekleri
__________________ ![]() COCUKLAR INANIN INANIN COCUKLAR GUZEL GUNLER GORECEGIZ GUNESLI GUNLER KANARYAYI KADIKOYDE DEVIRECEGIZ SAMPIYONLUK SARKILARI SOYLEYECEGIZ | ||
| | |
| | #6 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | hala 2 milyonun lafını ediyorlar yaa,kadro dışı bıraktığınız ricardinho ne kadar alıyor? bu yönetimle olmayacak bu iş | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | sol beke adam alında goreyim sizin cesaretiinizi uzulmeze ek 1 kontenjan var galiba
__________________ Allahın Kayserisi Agaghowa ya imza attırdı, biz ? | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|