|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Beşiktaş, Bayer Leverkusen’in yıldızı ile büyük ölçüde anlaştı. Menajer Sinan Engin bugün Almanya’ya giderek, Leverkusen yetkilileri ve Tunuslu oyuncunun menajeri ile görüşerek son pürüzleri giderecek KARA KARTAL’IN, Bayer Leverkusen’in 24 yaşındaki yıldızı Karim Haggui ile büyük ölçüde anlaştığı ortaya çıktı. Bugün Almanya’ya gidecek olan Genel Menajer Sinan Engin, genç futbolcunun menajeri Carlos Fleischmann ile görüşecek. Daha önce bir açıklama yapan Haggui’nin menajeri, “Bu transferde son aşamaya gelindi. Beşiktaş ile her konuda anlaşmaya vardık” ifadesini kullanmıştı. BEŞİKTAŞ’IN Haggui’nin bonservisine 4 milyon Euro, genç futbolcuya da yıllık 1.5 milyon euro ödeyeceği belirtildi. Siyah-Beyazlı yönetim, S.Prag’tan Michel Kadlec ismini de ön planda tutuyor. Ancak listedeki futbolcuların bonservis sorunu öne çıkıyor. Prag, Kadlec için 4 milyon euro bonservis istiyor. Çek futbolcunun talep ettiği bedel ise 1 milyon Euro. Bonservis bedelinin düşürülmesine çalışıldığı öğrenildi.
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | hayırlısı olsun 4 milyon euro deniyor ama en son 3.5 milyona düştü denilmişti 4 milyon euro sanki çok yerine tecrübeli bir isim alınsa daha iyi olur mu diye düşünüyorum
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Abi, kaynak nedir? Haggui fena bir oyuncu degil ama bir tane yetmez.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | fotospor un haberlerine itibar etmeyin | ||
| | |
| | #5 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | eger dogruysa cok iyi bir transfer gerceklestirmis olduk ama gorecegiz imza atilmadan inanmam coloccini ilede anlasildigini yazdi butun hertaraf ama sonra olmadi
__________________ ![]() COCUKLAR INANIN INANIN COCUKLAR GUZEL GUNLER GORECEGIZ GUNESLI GUNLER KANARYAYI KADIKOYDE DEVIRECEGIZ SAMPIYONLUK SARKILARI SOYLEYECEGIZ | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Zor bir transfer, eğer bu adamı alırlarsa ilk defa ayakta alkışlarım bu yönetimi...Kedi olalı bir fare tutarlar yani...
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | yetenekli futbolcu.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 4 milyon euro etmez bu adam.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | iyi yetenekli bir futbolcu ama 4milyon verilirmi bilemiyorum o paraya daha kaliteli alinabilir. defansa adam ariyorsan italya'ya bakacaksin onu bunu anlamam ben
__________________ öLmEkDen KoRktUguM iCiN dEgIl KeFeN gIyMeK tArZiM dEgIL............... . | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|