|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Song Kartal mı oluyor ? G.Saray ile henüz anlaşamayan Rigobert Song’un Beşiktaş’a haber yolladığı ortaya çıktı. 22 Mayıs 2008 10:07 Beşiktaş cephesinde Çek futbolcular Zapotocny ve Sivok’la anlaşma sağlanırken, diğer tarafta da tanıdık bir isim mesaj iletti. Song’un, yakın dostu olan Beşiktaşlı Sporcular Derneği eski başkanı Adem Mert aracılığıyla Kartal’a haber yolladığı öğrenildi. Song’un 1 hafta önce işyerine ziyarette bulunduğu Adem Mert konuyu Beşiktaş’tan açarak teklif gelmesi halinde kabul edip etmeyeceğini sordu. Song da bu soruya, “Neden olmasın? Anlaşırsak Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamak mutluluk verir. G.Saray’ı seviyorum ayrılmak istemiyorum ama yöneticiler bana tam anlamıyla samimi yaklaşmıyor. Geçen yıl aldığım parada indirim istiyorlar” yanıtını verdi. Vatan
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Yalan haber gibi duruyo ama gelmesini isterim en azından hem bizim iyi tanıdığımız hemde ligmize bilen bi oyuncu neden olmasın. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | iyi olur.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | tecrübeli oyuncu defansı toplar.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Song’dan Kartal’a mesaj var G.Saray’ın ücretinde indirim istediği Kamerunlu stoper, Rigobert Song’un Beşiktaş’a haber yolladığı ortaya çıktı. Song, “Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamak bana mutluluk verir” dedi KARTAL YİĞİT'in haberi Beşiktaş cephesinde Çek futbolcular Zapotocny ve Sivok’la anlaşma sğlanırken, diğer tarafta da tanıdık bir isim mesaj iletti. Song’un, yakın dostu olan Beşiktaşlı Sporcular Derneği eski başkanı Adem Mert aracılığıyla Kartal’a haber yolladığı öğrenildi. Song’un 1 hafta önce işyerine ziyarette bulunduğu Adem Mert konuyu Beşiktaş’tan açarak teklif gelmesi halinde kabul edip etmeyeceğini sordu. Song da bu soruya, “Neden olmasın? Anlaşırsak Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamak mutluluk verir. G.Saray’ı seviyorum ayrılmak istemiyorum ama yöneticiler bana tam anlamıyla samimi yaklaşmıyor. Geçen yıl aldığım parada indirim istiyorlar” yanıtını verdi. Vatan
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | aslında songu cok begenirm canla basla oynar ama özellikle 2.yarı inanılmaz bi düşüş war bide sakatlık gecrdi bunlar iiiice araştrılmalı öle hareket edilmeli...
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Keske olsa,ama kaynak vatan yani yalan | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yabancı kontenjanı diye birşey var...saçma olur | ||
| | |
| | #9 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | gordondan daha yararlı olur
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|