|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
fotospor vs.... gibi saçma ve yalan haber yapan gazelere itibar ederek transfer haberlerini buralarda tartışmaya açmasak olmayacak transfer haberlerini boş yere tartışmak yerine ,basının üzerinde durduğu, gerçeğe yakın haberleri tartışmaya açsak bence daha iyi olurdu. bakıyorum zigic yıldıray song necati gibi isimleri boş yere tartışıyoruz . genç arkadaşlar heyecanlanıyor boş yere umut kuruyor ,alınmayıncada hayal kırıklığına uğruyor, demirörene -sevmesemde kendilerini - suçsuz olduğu halde kızılıyor hayalleri değil gerçekleri tartışarak kıymetli vaktimizi harcamayalım
__________________ Konu bjk48 tarafından (24-05-2008 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | sonuna kadar haklısın kardeş. hatta bu konu açma konusunda bir uygulama getirilmeli bir haberi 50 kişi değişk adlarda açabiliyor. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Çok haklısın..8 yabancının olduğu yere hala Deco'yu getiren bir gazete kendileri..Adamlar hayal satıyor bizde alıyoruz işte..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu konu daha once acılmısıtı sankı.? | ||
| | |
| | #5 | ||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ne kadar sacma ya gazate olucak birde.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | lan fotospor ben evde oturup adam isimleri yazsam sizden daha mantıklı sallarım. siz ne saçma bişeysiniz öyle. tiraj felan diyorsunuz ama bombanız elbet patlıyor.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | sadece fotospor mu sanki.. basının topu aynı... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Fotospor için konu açmaya bile değmez
__________________ Varlığım Varlığına Kudret Sevgim Sana Emanet Sen Yeter ki İste Kartalım Diz Çöksün Önünde Sahte Cumhuriyet. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | malesef bunları biliyoruz ama yine de her habere itibar ediyoruz bunun önüne geçileceğini sanmıyorum ama aynı haber değişik başlıklarla açılabiliyor bunun önüne geçsek yeterli
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|