|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() |
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Florin Bratu'ya talip olduğu iddia edildi!.. İtalyanlar'ın ünlü transfer sitesi Tuttomercatoweb.com'da yer alan habere göre; Dinamo Bükreş'te forma giyen 28 yaşındaki forvet oyuncusuna, siyah beyazlıların yanı sıra Avrupa'dan pek çok takım da talip. Bratu, Feyenoord, Olympiakos, Nantes ve PSG'nin de transfer listesinde yer alıyor. Florin Bratu, Romanya'nın Euro 2008 kadrosunda da yer alıyor. 1.85 boyundaki golcü futbolcu, bu sezon 20 maçta 8 kez fileleri havalandırdı. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER: BORA EĞRİÇAYIR
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #2 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | hiç bir şey demiyorum ağzımı acarsam kötü şeyler cıkabilir hem basına hem yönetime
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #3 | ||
| EVİMİZ İNÖNÜ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | alın hakan şükürüde alın alıştık nasıl olsa | ||
| | |
| | #4 | ||
| babam sağolsun ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | komik
__________________ YİNE GELECEK O GÜZEL GÜNLER | ||
| | |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | yuhh yaaa
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Komedi...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Bu basında iyice abarttı, Petre metrede çıkar yakında!..
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | iinsallah yalandır diyorum bizim başkana bakıorum canu sıkılır alır malır belli olmaz ![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | popescuyla anlaşmışız ibrahim üzülmezin yerinede hakan ünsal geliyor.Yarın imza atacaklar ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| BeşiktAŞK ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Yakında Lukunku'yu da alırız. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |