|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Büyük takasFransızlar, Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızını alabilmek için her yolu mübah saydı... Golcü futbolcu için Djibril Cisse’yi vermeye hazır olan Marsilya’nın, teklif kabul görmezse 8 milyon eurosu da hazır. Siyah-beyazlı takımın Brezilyalı forveti Bobo’yu kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber eden Fransa’nın Marsilya kulübünün, golcü futbolcuya karşılık Djibril Cisse’yi teklif ettiği öğrenildi. İddiaya göre Marsilya yöneticileri daha önce Beşiktaş’ın kapısına Bobo için 8 milyon euroluk bir teklifle gelmiş, ancak Avrupa’nın gündeminde olan Brezilyalıyı ucuza kaptırmak istemeyen Beşiktaş, önerilen rakamı beğenmemişti. Ancak Mavi-beyazlı takımın son teklifi dudak uçuklatacak cinsten.Eski Galatasaray teknik direktörü Eric Gerets’in Bobo’yu ısrarla istemesinin Marsilya yönetimini bu yola sevkettiği iddia edildi. Gelecek senenin transferleri için kaynak arayan Beşiktaş yönetimi, Bobo’yu satmaya daha sıcak bakıyordu. Ancak bu teklif karşısında düşünmek için zaman isteyen Beşiktaş’a son teklif olarak da 8 milyon eurolak bonservis bedeli ödemeye hazır olunduğu da gelen bilgiler arasında. Transfer hakkındaki gelişmelerin birkaç gün içinde netleşeceği haberleri de kulislerde konuşuluyor.
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Böyle birşeyin olacağına inanmıyorum ama bu takımın bir Pascala ihtiyacı var oda kesinlikle Cisse...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | gerek yok ya boboyu bu fiyata satmaya...
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Yoktur böyle birşey.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | cisse + 2-3 milyon euro alırsak iyi kazıklarız onlar cissede bizde çok iyi iş yapar ama bu haber yalandır ![]()
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valal bundan iyisi şamda kayısı bobo gitsin cisse gelsin ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bence hiç kaçırılmaması gereken bir fırsat. cisse bjk'de coşar. tam onun ruhuna göre bir takım
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Ynlız herkes Pascal olamaz buna cisse de dahil...
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ben pascal olur demedim pascalın yeri hep ayrı onun yerini kim gelirse gelsin dolduramaz ancak o tip bir oyuncu olduğunu belirtmek istedim...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|