|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() ![]() ![]() Büyük takasBaşkan Tandoğan, "Atilla'ya karşılık aldığımız Adem ayrılmak istiyor. Beşiktaş ya 380 bin dolar öder ya da Atilla ile Can Erdim'i verir" dedi. Beşiktaş'ın kaleci Atilla'ya karşılık Altay'a verdiği Adem Büyük'ün Süper Lig'de forma giymek istemesi İzmir ekibini yeni bir arayışa itti. Konuyu takasla çözebileceklerini belirten Altay Başkanı Melih Tandoğan "Adem, Altay'a gelmek istemiyor. Bu durumda yaptığımız protokol gereği Beşiktaş bize 380 bin dolar ödeyecek YAPICI ALTAY'DA Tandoğan, Atilla ve Can Erdim'i alabileceklerini belirtti. Bu arada Aydınspor'da sözleşmesi sona eren Ahmet Yapıcı, Altay'ın kampına davet edildi. Öte yandan kaleci Bülent'in transferinde asbaşkan Nafiz Dede ile şube başkanı Niyazi Konuşmaz ve teknik direktör Feyyaz Uçar arasında yaşanan krize de el koyan Tandoğan, "Bu meseleyi kendi içimizde çözeriz" diye konuştu. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hayırlısı...ama ademden ben umutluyum... | ||
| | |
| | #3 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | alsınlar şu ademi ya necatiye ne gerek var
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | he hee büyük takas bende Delgadoya karşı Steven cegart. Takası oldu sandım ![]()
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | herhalde ugur transferinde ademi wercekLer oLe duymustum ama bnce yazık ediolar magdem genclere önem weriosunuzzz ademiii vermeyiinn cok sacma !!!
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | kiralık vereceklerse olur ama bonservisiyle verirlerse yazık olur...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. | ||
| | |
| | #7 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Necati ye 2 milyon $ verene kadar Adem için 380 bin$ verin
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Haber yalan çünkü Atilla için atilla yı geri verip üstüne CAN ERDEM'i mi vericez bide Can Erdim yazmış utanmazlar...
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi .
| ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|