|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Manisaspor ile Uğur İnceman için prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, başkan Demirören'in hayali olan Mehmet Topuz'dan da vazgeçmiyor. İNCEMAN SABIRSIZ Beş yeni transferle takımı güçlendiren siyah-beyazlılar, bir de ön libero alarak orta sahadaki sıkıntıyı çözmek istiyor. Geçen sezon yaşanan sakatlıklar nedeniyle zor durumda kalan Beşiktaş'ta tüm gözler Uğur İnceman ve Mehmet Topuz'a çevrildi. "Beşiktaş'ta oynamak için gün sayıyorum" diyen Uğur BAŞKAN İSTİYOR Manisaspor ile Uğur için para+takas konusunda anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un kaptanı Mehmet Topuz için de son kez sarı-kırmızılıların kapısını çaldı. Kayseri yönetimi, Topuz'u bırakmak istemediklerini ifade etse de, başkan Yıldırım Demirören'in bu futbolcunun alınması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağı ve bu işi bitireceği ifade edildi. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 60
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Topuz'u ne yapacaksınız.siz gs'in atıklarını alın işlem tamam olsun.Ahmet,Okan,Emre alındı kalıcı oldular.Necati'yi alırsanız BJK'in şanlı mazisine altın harflerle yazarsınız. | ||
| | |
| | #3 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ikiside tesisin önünde bekliyo herhalde | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | o zaman bir topuz rica edim ben ... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla topuz süper olur. formasıda sater hani alırız ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ikiside alınsın mehmet topuza 6-7 milyon verip ugura 750-1 milyon vermemek enayilik olur artık orta sahamızın cok guclu olması lazım
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | İkisine birden gerek yok bence, M.Topuz alınırsa iş hallolur, ne Uğur'a gerek kalır ne de başka bir isme...M.Topuz transferi ilerleyen günlerde gerçekleşebilir belki, Fb'nin hamlelerine cevap vermeden duramaz Demirören, cevap vermek için alınabilecek en iyi adam da M.Topuz şu anda...
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Necatiyi alırsanız 5 tane M. Topuz alsanız gene yaranamazsını taraftarlara. 1200 kombinenin de herhalde yarısı iade edilir. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 14
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bnce topuz... daha mantıklı ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|