|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir yandan Liverpool'lu Sami Hyypia diğer taraftan Monaco'lu Pokrivac ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, asıl bombayı Türkiye’de patlatmak için düğmeye bastı. Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş ile nikah tazelemeyen Gökhan Zan’a “Bize gel” çağrısı yaptı. Siyah-Beyazlılar’ın 500 bin YTL'si peşin gerisi maçbaşı olmak üzere yıllık toplam 1.5 milyon YTL'lik teklifini reddedip, 1.5 milyon YTL’si peşin yıllık toplam 3.5 milyon YTL isteyen milli futbolcu kayıplara karıştı. Menacer Sinan Engin’in düne kadar süre verdiği Gökhan’dan yine haber alınamadı. Öncelikle yurt dışına gitmeyi hedefleyen, ancak Beşiktaş’ın önerdiği teklifi bile alamayan Zan’ın, Adnan Sezgin’in çağrısını değerlendirmeye aldığı öğrenildi. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Gideceğini zannetmiyorum ama tümeri de öyle bilirdik.. Paraya sattı ve gitti.. Bakalım bu adam ne yapacak..
__________________ Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz.. Tutsa da Çaktırmaz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Gİder gökhen gitmeyecek olsa imza atardı gözü kapalı futbolcu kendini düşündüğü kadar azda kulübünü düşünmeli ama en kötü şartlarda bile kulüp yüz çevirmedi gökhana nerden baksak 1yıl hiç oynamamıştır.ben gökhana artık sıcak bakmıyorum giderse iyi olur.
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
| | |
| | #4 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | defolup gitsin arkadaşın biri tümer örneğini vermiş o çok ayrı bir konu hiç bir zaman affetmem o şerefden yoksunu türkiyede beşiktaştan başka kimsede oynamam dedi ve febeye gitti layığını buldu ancak gökhan zan konusu tümerden çok farklı giderse gitsin fark etmez yerine antepten bekir alınmalı
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | gitmesin iii yaw:> | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | giderse bir şey kaybetmeyiz
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | ZtN 2 mAcTA oynuYOSa 3. DE saKAT....aMA keNdi bILir VAlla.....
__________________ HayatıMdaki her şEyi seSsize alıYoruM.. geLMEdiğiN hEr aN.. geldiN mi diYe sıçraYıp.. yüreĞim ağzıMa geLSin diYe.... ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | ne hali varsa görsün
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | yalan haber yavvv
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |